HOW MUCH YOU NEED TO EXPECT YOU'LL PAY FOR A GOOD خاطره گروپ

How Much You Need To Expect You'll Pay For A Good خاطره گروپ

How Much You Need To Expect You'll Pay For A Good خاطره گروپ

Blog Article

مصرف عناب می‌تواند به جلوگیری از یبوست، گرفتگی،  نفخ بیش از حد و همچنین شرایط شدید دستگاه گوارش کمک کند.

عناب از آنتی‌اکسیدان‌ها، ویتامین‌ها و مواد معدنی مختلفی برخوردار است که برای رشد و سلامتی انسان ضروری هستند.

عناب دارای خواص ضد سرطان است. خواص آنتی‌اکسیدان عناب به جلوگیری از سرطان کمک می‌کند.

پیشنهاد می‌کنیم ویدئو زیر را مشاهده کنید. در این ویدئو محمد حکیمی نیا، مدیر فروشگاه باغ ایران و مهندس کشاورزی، به معرفی برخی از مهم‌ترین خواص عناب می‌پردازد.

عناب تازه را می‌توان ۳ تا ۴ روز در دمای اتاق نگه داشت اما در یخچال تا چند هفته تازه می‌ماند.

محتوای فیبر موجود در عناب می تواند به بهبود هضم غذا کمک کند و از یبوست جلوگیری کند. مصرف میوه‌ی عناب هم‌چنین با بهبود فرایند گوارش در بدن در ارتباط است. این تاثیر عمدتا به دلیل وجود فیبر در این میوه است؛ ولی ساپونین‌ها و تریترپین‌های موجود در عناب نیز با بهینه‌سازی فرایند جذب مواد مغذی و بهبود تحرکات سالم غذا در مجاری گوارشی در این میان ایفای نقش می‌کنند.

برچسب ها: خواص مواد غذایی, دانستنی‌های عناب, گیاهان دارویی جدیدتر طرز تهیه مربای زرشک تازه به‌صورت خانگی (راهنمای جامع) بازگشت به لیست قدیمی تر نحوه نگهداری زرشک [نکاتی برای سیاه نشدن زرشک] نوشته های مشابه

عناب سرشار از آهن و فسفر است که هر دو برای گلبول‌های قرمز مهم هستند.

برخی تحقیقات اولیه نشان داده که عناب خطر رسوب چربی در رگ های خونی را کاهش داده و با کاهش چربی خون، احتمال ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را از بین می برد.

۱۹. حاوی آهن: عناب منبع خوبی از آهن عناب اوکراینی است که برای حفظ سطح سالم خون و جلوگیری از کم خونی مهم است، وضعیتی که در دوران قاعدگی تشدید می شود.

ظاهرا عناب چینی خشک همان اندک ویتامین‌ها را نیز ندارد اما استثنائاً ویتامین ث آن چندین برابر بیشتر است. ضمنا مواد معدنی عناب خشک و کالری آن چندین برابر عناب تازه است.

منع مصرف : برای برخی افراد با بیماری های خاص عناب مناسب نیست و حتما قبل از مصرف عناب باید با پزشک مشورت کنند.

عناب کنسرو شده و چای با طعم عناب نیز در جهان استفاده می‌شود، اما در ایران، پاکستان و هندوستان، عناب را بیشتر به صورت خشک شده استفاده می‌نمایند، ولی جالب است بدانید که در بسیاری از نقاط دنیا میوه تازه آن به صورت سبز استفاده می‌شود که البته طعم بسیار خوبی هم دارد.

چون عناب باعث سفت شدن خون می‌شود لذا مصرف آن برای افراد با غلظت خون بالا توصیه نمی‌شود.

Report this page